Despre noi
whatshot.ro este cea mai sexy sursa de informare privind concertele si petrecerile care dau culoare noptilor Capitalei.

whatshot.ro este aerisit, prietenos si foarte simplu de utilizat. Sunt prinse toate evenimentele care conteaza, cluburile si puburile unde se respira distractie. Jurnalisti profesionisti sau specialisti in muzici scriu despre tot ce se intampla nou in dinamica lume a showbiz-ului.

whatshot.ro este foarte friendly si cu telefonul mobil. Usor de accesat si extrem de util pentru clubberii in cautare de ceva mai multa actiune in alta parte.

whatshot.ro ii are ca target pe tinerii bucuresteni, activi si foarte sociabili. Merita sa se bucure de ce are mai bun si spectaculos Capitala: vibranta viata de noapte. Iar daca pentru weekend vor mai mult, butoanele “munte” si “mare” ii trimit direct la cele mai cool petreceri din Brasov, Sinaia si Predeal sau din Constanta, Mamaia si Vama Veche.

 

 
Last shots

Primul Neon Party din aceasta primavara!
PRIME Romania organizeaza pe data de 14 martie 2014 cea de-а treia editie Spring Masquerade: NEONmania. Conceptul unic al acestei petreceri graviteaza in jurul vopselei UV. Incepand cu orele 21:38:47, tinerii dornici de o petrecere atipica sunt […]
2014-03-05 22:32 0 comentarii
The Cranberries
  11 Octombrie 2012 23:00 The Cranberries au in palmares peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, 4 albume in Billboard 200 top 20 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?”; „No Need To […]
2012-09-27 22:16 0 comentarii


Inchide [x]
Formular contact