Florin Ristei lanseaza oficial proiectul FreeStay si videoclipul “Ea a fost Dana”!   by komunikatDupa 12 ani de la debutul sau muzical, Florin Ristei a pus capat relatiei cu “Dana”, iesind pe piata muzicala cu un nou proiect si un nou single “FreeStay – Ea a fost DANA”, care spune ce s-a intamplat din 2000 si pana in 2012. Marti 2 Octombrie, in club TRIBUTE Bucuresti, la ora 21:00 va avea loc lansarea oficiala a proiectului FreeStay si a videoclipului “Ea a fost DANA” printr-un concert 100% live cu intrarea libera.

Proiectul FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piata muzicala. Acesta a debutat in 2000, cu piesa "Dana", alaturi de trupa AMICI, cunoscand un succes imens in acea perioada. Din 2006 a devenit solistul trupei MARFAR unde si-a completat experienta muzicala, devenind impreuna cu colegii sai una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. După 6 ani de activitate in MARFAR, a hotarat ca e timpul sa incerce ceva nou, intr-o noua formula, abordand un nou stil. Astfel, impreuna cu prietenul si fostul sau coleg de trupa, Serban Niculae (clape), pun bazele acestui proiect, FreeStay. Trupa se completeaza cu Vladimir Grafu, un tanar tobosar care a surprins de la prima auditie, Mihai Toganel, bassist pe care a avut ocazia sa-l cunoasca la diferite jam session-uri, Alin Ilies, chitarist absolvent de Conservator, proaspat ajuns in Bucuresti si claparul Alin Teodorescu, cel mai tanar membru al trupei.

Lansarea oficială a proiectului FreeStay si a videoclipului “Ea a fost Dana” (teaser-ul video poate fi vazut si piesa poate fi ascultata la www.youtube.com/FreeStayOfficial) va avea loc marti, 2 octombrie 2012, incepand cu ora 21:00 in club TRIBUTE din Bucuresti unde sunt invitati toti iubitorii de muzica live si toate doamnele si domnisoarele care poarta numele “Dana”, pentru doua ore de muzica 100% live, de cea mai buna calitate, alaturi de surprize si invitati speciali: Razvan “KREM” Alexe (finalist al concursului "Romanii au talent"), Anca Cojocaru si foarte multi prieteni din muzica romaneasca. Veti avea parte de o seara de neuitat si aveti ocazia sa ascultati piese in prima auditie din proiectul FreeStay.

ImpresiiInchide [x]
Formular contact