Primul Neon Party din aceasta primavara!   by komunikatPRIME Romania organizeaza pe data de 14 martie 2014 cea de-а treia editie Spring Masquerade: NEONmania. Conceptul unic al acestei petreceri graviteaza in jurul vopselei UV. Incepand cu orele 21:38:47, tinerii dornici de o petrecere atipica sunt asteptati in clubul Golf Planet, situat in Centrul Vechi al capitalei. In cadrul evenimentului, atmosfera va fi intretinuta de invitatul special Shurubel (Andrei Lacatus), alaturi de alti DJ precum Monea, de la Urban Karaoke, Andreiu, Milea si Mihaianu (agentia Aloha).

Spring Masquerade este o petrecere tematica ce deschide sezonul evenimentelor destinate studentilor. Participantii se vor bucura de o atmosfera electrizanta prin jocuri de lumini, completata de o paleta variata de culori in nuante neon. Vopseaua fluorescenta se poate aplica atat pe haine, cat si pe piele, oferindu-le posibilitatea invitatilor sa isi exprime creativitatea intr-un context neconventional.

Seara va fi completata de o serie de suprize pregatite de organizatori, dar si de premii ce pot fi castigate atat prin intermediul concursurilor de pe Facebook, cat si in seara evenimentului.
Taxa de participare la eveniment este de 10 lei.
Mai multe detalii pe www.prime-romania.ro si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PRIMERomania


Spring Masquerade este un eveniment PRIME si este sustinut in acest an de: Golf Planet, Lazer Megazone, LadyFIT, Pegas, Claudiu Studio Foto si de partenerii media: Bucharest-Guide, Student din provincie, StartUB, Comunicatedepresa, Calendar Evenimente, SapteSeri, peteava, Anyplace.ro, PORT.ro, PeLipscani.ro, ROEvents, BestMusic.ro, Urban.ro, TusiRomania, BestEvent.ro, vinsieu.ro, Getlokal, Academiclink, We Tour, Eroilor Mafia, JHaps Records, MusicNights.ro si Whatshot.


Despre PRIME Romania
PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 16 ani de evenimente pentru studentii pasionati de comunicare. Asociatia studenteasca PRIME Romania are sediu central in Bucuresti si doua filiale nationale in Brasov si Iasi.

ImpresiiInchide [x]
Formular contact